Nano Installaties Zorgvlietstraat 9 6825 AX Arnhem 0616475561 0267110346 info@nanoinstallaties.nlHet grootste deel van de dag brengen we door in een gesloten ruimte. Om het binnen comfortabel te maken isoleren we onze woning. We maken alles goed dicht zodat er geen energie verloren gaat. Toch moeten ruimtes regelmatig "verlucht" worden om de kwaliteit van de binnenlucht optimaal te houden. Een optimaal geventileerde ruimte heeft enkel voordelen.

Moderne ventilatiesystemen maken een gecontroleerde en optimale ventilatie mogelijk. De aan-en afvoer van lucht wordt perfect geregeld. Er ontstaat geen nodeloos energieverlies. U creĆ«ert een comfortabel en gezond binnenklimaat. Een gecontroleerde ventilatie zorgt algauw voor een flinke besparing op uw energiefactuur.

Daarnaast is een regelmatig onderhoud belangrijk om een frisse ventilatie te bevorderen en om verstopping en vervuiling van het systeem te voorkomen. Afhankelijk van de mate van gebruik en het systeem hoort hier een onderhoud bij. Ook het leidingwerk verdient een mate van onderhoud! Veelal kan dit in combinatie met het onderhoud van de ketel.

Informeer eens naar de mogelijkheden!


LINKS